انفصال از خدمت در انتظار پنهان کنندگان کرونا

به گزارش وبلاگ محمدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، از اتخاذ سیاست ها و راهبرد های مقابله با کرونا در کشور اطلاع داد.

انفصال از خدمت در انتظار پنهان کنندگان کرونا

به گزارش گروه اجتماعی وبلاگ محمدی، علیرضا رئیسی، در برنامه نگاه یک شبکه اول سیما، گفت: آنچه در شیوع کرونا حائز اهمیت است اینکه در موج جدید، استان های بیشتری به واسطه سفر های غیر ضروری مردم، درگیر ویروس شدند.

وی با عنوان این مطلب که از میان بیش از 500 شهرستان در کشور، 45 شهرستان بالاترین آمار ابتلاء به کرونا را دارند، اضافه نمود: برای اعمال محدودیت های هوشمند باید سراغ 45 شهرستان پرخطرتر در ابتلاء به کرونا برویم.

رئیسی ادامه داد: بیشترین آمار ابتلاء به کرونا در کشور مربوط به شهرستان های مراغه، بیرجند، دماوند، سیرجان، خرم آباد، سبزوار، یزد، شهرضا، زرند، کاشان، رفسنجان، مریوان، بروجن، بوکان، ملایر، اسلام آباد غرب، بانه، نیشابور، قم، میاندوآب، سنندج، بویراحمد، درود، اصفهان، مهاباد، لنجان، سقز، بوشهر، بهبهان، اراک، ساوه، شهرکرد، بیرجند، ارومیه، شیراز، نهاوند، تهران، کرمان، همدان، کرج، زنجان، ورامین و خمینی شهر است که از مسئولان این شهرستان ها درخواست می گردد نسبت به رعایت مقررات بهداشتی در شهرستان خود دقت نظر و اعمال توجه بیشتری داشته باشند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، گفت: در حال حاضر و تا امروز، قطعی کمتر از 15 درصد از کل جمعیت کشور به کرونا مبتلا شده اند، پس درباره وضع کشور، حرکت به سمت ایمنی جمعی امکان پذیر نیست، زیرا برای اعمال ایمنی جمعی باید حدود 66 درصد از جمعیت کل کشور به ویروس کرونا مبتلا شده باشند.

وی توضیح داد: اگر 66 درصد از جمعیت کل کشور به کرونا مبتلا شوند بی شک میلیون ها فوتی خواهیم داشت پس فعلاً امکان حرکت به سمت راهبرد ایمنی جمعی برای کشورمان وجود ندارد.

معاون وزیر بهداشت درباره پرداختن به مهم ترین راهبرد پیش روی مردم جهان با ویروس کرونا، گفت: نمی توان ادعا کرد که ویروس کرونا را شناخته ایم، اما در مواجهه با این ویروس به عنوان یک دشمن، ابزار های مورد احتیاج و اطلاعات لازم را داریم و در حال حاضر تنها بیماری که در سراسر جهان وجود دارد و اطلاعات کشور ها درباره آن چندان تفاوتی با هم ندارد، همین کرونا است.

وی ادامه داد: درباره کرونا، نه داروی قطعی وجود دارد و نه واکسن مؤثری، تنها راه مقابله با این ویروس، فقط و فقط پیشگیری و تقویت قوای جسمانی است.

معاون وزیر بهداشت گفت: افراد سالمند، مبتلایان به بیماری های زمینه ای و دیابتی، افرادی که از چاقی رنج می برند و یا بیشتر در معرض تعاملات فردی در جامعه قرار دارند باید بیش از دیگران مقررات بهداشتی را رعایت نمایند، زیرا این دسته افراد بیشتر در معرض ابتلاء قرار دارند.

وی توضیح داد: مردم باید آگاه باشند که وضع کشور ما به گونه ای نیست که مانند کشور های اروپایی و آمریکایی، تعطیلی کامل اعلام و مردم را خانه نشین کنیم، چون نه توان اقتصادی پرداخت هزینه های زندگی مردم ممکن است و نه مردم پذیرای چنین شرایطی هستند پس تا حداقل 10 ماه آینده باید فقط امیدوار به کشف واکسن کرونا بمانیم.

معاون وزیر بهداشت، جوانان و بچه ها را ناقلان بدون علامت خواند و اضافه نمود: این دسته افراد می توانند در برخورد و ارتباط با سالمندان و مبتلایان به بیماری زمینه ای به راحتی و بدون هیچ گونه علامتی بیماری را انتقال دهند.

وی با بیان اینکه همه آزمایشگاه های بخش خصوصی و دولتی را به هم متصل و سپس به سامانه الکترونیک بهداشت وصل نموده ایم، گفت: از این به بعد هر فردی در هر جا آزمایش دهد با کد ملی قابل تشخیص و شناسایی است.

معاون وزیر بهداشت در ادامه اضافه نمود: هر مراقب سلامت، 2500 نفر را زیر نظر دارد و از پرونده ها و کد ملی آن ها آگاه است بنابراین افراد با کرونا مثبت را زیر نظر دارند.

رئیسی گفت: برای افرادی که کرونای آن ها مثبت است و بیماری خود را مخفی و محل قرنطینه خود را ترک می نمایند، جرایمی در نظر گرفته ایم.

وی اضافه نمود: از 15 تا 23 مهر سال جاری از حدود 135 هزار مرکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحد های کارگاهی بازرسی کردیم که از این تعداد به حدود 8 هزار و 200 مورد اخطار دادیم و به مراجع قضائی معرفی کردیم و 520 مرکز هم پلمب شدند.

معاون وزیر بهداشت افزود: زمانی که در اردیبهشت، شیوه نامه های بهداشتی را رعایت کردیم، میزان ابتلاء به بیماری کووید 19 کاهش یافت و زمانی که رعایت نکردیم، افزایش داشت.

رئیسی ادامه داد: میزان رعایت دستورالعمل های بهداشتی در هفته پیش 42 درصد بود و اکنون به 54 درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه نانوایی ها و پاساژ ها از نظر رعایت دستورالعمل های بهداشتی در بدترین وضع قرار دارند، اضافه نمود: نانوایی ها باید صنعتی شوند، صف موجود در نانوایی ها در شیوع بیماری کرونا مؤثر است و بعضی نانوا ها ماسک نمی زنند.

معاون وزیر بهداشت افزود: استفاده از ماسک در بخش خدماتی از 15 تا 23 مهر بهتر شده است، اما هنوز اصنافی داریم که کمتر از 70 درصد از ماسک استفاده می نمایند.

وی با اشاره به اینکه حدود 115 هزار مدرسه در کشور داریم، گفت: مدارسی که شرایط لازم را از نظر رعایت شیوه نامه های بهداشتی نداشته باشند، غیر حضوری می شوند.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به اینکه کنترل همه گیری کرونا از مسئولیت های اجتماعی مردم است، توضیح داد: باید با افراد قانون شکن قاطعانه برخورد کنیم. مردم می توانند به وسیله سامانه 190، موارد قانون شکنی پیرامون مقابله با کرونا را اطلاع دهند.

رئیسی اضافه نمود: جریمه 200 هزار تومانی و انفصال از خدمت برای کسانی که بیماری خود را مخفی نمایند، در نظر گرفته شده است.

وی افزود: نخستین و مهم ترین راهبرد ما برای مقابله با کرونا، تشدید نظارت ها و اعمال جرایم است. دومین راهبرد، افزایش آزمایش های سرپایی است و قرار شد حدود 20 میلیون کیت آزمایش سریع خریداری گردد که با این کار تحول زیادی اتفاق خواهد افتاد.

معاون وزیر بهداشت اضافه نمود: ایزوله کردن افراد بیمار و آموزش و اطلاع رسانی از دیگر راهبرد های مصوب ستاد ملی مقابله با کرونا برای مبارزه با این بیماری است.

وی با بیان اینکه در حمل و نقل عمومی مشکل اساسی به ویژه در کلانشهر ها داریم، گفت: سامانه حمل و نقل عمومی ضعیف است و باید تعداد آن زیاد گردد.

معاون وزیر بهداشت، اضافه نمود: اگر دولت الکترونیک، کامل اجرا شده بود اکنون مشکل ما بسیار کمتر شده بود و احتیاج به مراجعه مردم به ادارات بسیار کمتر می شد.

وی با اشاره به اینکه بیشتر مرگ و میر ها در افراد بالای 68 سال و افراد گرفتار بیماری های زمینه ای اتفاق می افتد، افزود: خدمات الکترونیک در کاهش ابتلاء به بیماری کرونا بسیار مؤثر است و در این باره قوی نیستیم.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به اینکه درصد احتمال ابتلای دوباره به بیماری کرونا پایین است، گفت: معمولاً افرادی که در فراوری آنتی بادی، نقص دارند دوباره مبتلا می شوند.

وی با اشاره به اینکه دورکاری کارکنان جزو دستورالعمل ها است، اضافه نمود: افرادی که بیماری زمینه ای و مسائل جسمی دارند، سازمان ها موظف به دورکاری آن ها هستند، اما این کار در بعضی مشاغل، امکان پذیر نیست.

معاون وزیر بهداشت افزود: تنها راه درمان بیماری کرونا در بیمارستان، مراقبت با کیفیت است و تنها داروی مؤثر، اکسیژن است بنابراین خاصیت درمانی دارو هایی مانند رمدسیویر ثابت نشده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "انفصال از خدمت در انتظار پنهان کنندگان کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انفصال از خدمت در انتظار پنهان کنندگان کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید