تورم نقطه ای تولیدکننده مرغداری های صنعتی به 90 درصد رسید

به گزارش وبلاگ محمدی، تورم سالانه قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری های صنعتی با یک درصد کاهش نسبت به سال قبل به 67.2 درصد و تورم تولیدکننده مرغداری های صنعتی با 9 درصد افزایش به 52.4 درصد رسیده است.

تورم نقطه ای تولیدکننده مرغداری های صنعتی به 90 درصد رسید

به گزارش اتاق ایران، مرکز آمار ایران تازه ترین گزارش خود از تورم قیمت فراوریکننده مرغداری ها و گاوداری های صنعتی در تابستان سال جاری را منتشر نموده است. نتایج این گزارش نشان می دهد تورم سالانه قیمت فراوریکننده محصولات گاوداری های صنعتی به 67.2 درصد و تورم فراوریکننده مرغداری های صنعتی با 9 درصد افزایش به 52.4 درصد رسیده است.

جزییات گزارش مرکز آمار از تورم فراوریکننده محصولات گاوداری های صنعتی بیانگر آن است که تورم سالانه در این بخش با 0.1 درصد کاهش نسبت به بهار سال جاری همراه بوده و کمترین تورم سالانه در میان اقلام مختلف این بخش مربوط به گوساله نر زیر چهار ماه با 35.1 درصد و بیشترین آن مربوط به شیر با 80.3 درصد بوده است.

بعلاوه در این بخش تورم نقطه ای به 75.4 درصد رسید که در مقایسه با تورم نقطه ای 97.2 درصد درصدی در بهار سال جاری، 21.9 درصد کاهش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی به وسیله فراوریکنندگان محصولات گاوداری های صنعتی به ازای فراوری قلم های خود در داخل کشور، در فصل تابستان 1401 نسبت به فصل تابستان قبل، 75.4 درصد افزایش دارد. در بین اقلام گاوداری های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به گاو تلیسه با 34.8 درصد و بیش ترین آن مربوط به شیر با 92.9 درصد است.

تورم فصلی فراوریکننده محصولات گاوداری های صنعتی نیز در تابستان سال جاری به 7.8 درصد رسید که در مقایسه با تورم فصلی 50.8 درصدی در بهار سال جاری، 43 درصد کاهش دارد. در میان اقلام گاوداری صنعتی، کمترین تورم فصلی مربوط به گوساله نر زیر چهار ماه با 0.7 درصد و بیش ترین آن مربوط به گاو ماده شیری با 15.4 درصد است.

تورم نقطه ای فراوریکننده مرغداری های صنعتی نزدیک به 90 درصد شد

علاوه بر این جزییات گزارش مرکز آمار ایران از تورم فراوریکننده مرغداری های صنعتی نیز نشان می دهد تورم سالانه در این بخش نسبت به تورم 43.4 درصدی در بهار سال جاری، 9 درصد افزایش داشته است. در این فصل، در میان قلم های مرغداری های صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم کود با 28.5 درصد و بیش ترین آن مربوط به پولت با 57 درصد بوده است.

تورم نقطه ای این بخش در تابستان سال جاری نیز به 89.6 درصد که نسبت به تورم نقطه ای 46.1 درصدی در بهار سال جاری، 43.5 درصد افزایش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی به وسیله فراوریکنندگان محصولات مرغداری های صنعتی به ازای فراوری قلم های خود در داخل کشور، در فصل تابستان 1401 نسبت به فصل تابستان سال قبل، 89.6 درصد افزایش دارد. در بین قلم های مرغداری های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به کود با 33.1 درصد و بیشترین آن مربوط به مرغ گوشتی با 111.3 درصد است.

تورم فصلی نیز به 49.4 درصد رسید که در مقایسه با تورم فصلی 19.5 درصدی در بهار سال جاری، 29.9 واحد درصد افزایش یافته است. در میان قلم های مرغداری های صنعتی، بیشترین افزایش مربوط به جوجهٔ یک روزه با 72.1 درصد و کمترین افزایش مربوط به کود با 9.3 درصد است.

منبع: فرارو

به "تورم نقطه ای تولیدکننده مرغداری های صنعتی به 90 درصد رسید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تورم نقطه ای تولیدکننده مرغداری های صنعتی به 90 درصد رسید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید