طرز تهیه پای سیب کلاسیک و خوش عطر و طعم در خانه

به گزارش وبلاگ محمدی، یکی از رایج ترین و پرطرفدارترین شیرینی های دنیا، پای سیب است. منظور از پای، خمیری به نام کراست است که با مواد مختلف پر می شود. در ابتدا خمیر پای با گوشت و سبزیجات پر شده و به عنوان نوعی غذا سرو می شده است. پای سیب زمینی که امروز روی میز غذا می گذاریم، چیزی شبیه به همان پای های اولیه است، اما این روزها کراست تنها با گوشت و سبزیجات پر نمی شود و به عنوان یک غذای گرم سرو نمی شود. این خمیر با گذشت زمان با انواع میوه یا کرم های مختلف پر شده و به دنیای شیرینی پزی پا گذاشته است. این روزها از پای آناناس گرفته تا شکلات و نارگیل به عنوان دسر بعد از وعده های غذایی سرو می شوند و همچنان محبوب و پرطرفدار هستند.

طرز تهیه پای سیب کلاسیک و خوش عطر و طعم در خانه

در این مقاله می خواهیم طرز تهیه پای سیب کلاسیک که به دلیل طعم و بوی بی نظیر سیب کنار دارچین جز یکی از محبوب ترین پای ها است را به شما آموزش دهیم. پیشنهاد می دهیم لذت درست کردن این پای را از دست ندهید.

مواد لازم برای تهیه پای سیب کلاسیک و خوش عطر و طعم

  • آرد 500 گرم
  • کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین 250 گرم
  • تخم مرغ یک عدد
  • نمک یک هشتم قاشق چای خوری
  • شیر کم چرب کاله خرید آنلاین یک دوم لیوان
  • وانیل یک دوم قاشق چای خوری
  • شکر سه قاشق غذاخوری
  • سیب پنج عدد
  • دارچین یک قاشق چای خوری
  • جوز هندی یک چهارم قاشق چای خوری
  • شکر یک دوم لیوان
  • آبلیمو یک قاشق چای خوری

طرز تهیه پای سیب کلاسیک و خوش عطر و طعم در خانه

مرحله اول

پای یکی از غذاهای کلاسیک و خوشمزه ای است که ابتدا تنها به عنوان غذای اصلی با محتوای گوشت و سبزیجات تهیه می شده که در نهایت به صورت پای گوشت و سیب زمینی و پای مرغ پنیری یا پای چوپان سرو می شده است. اما با گذشت زمان این مدل از غذا راه خود را با دسرهای خوشمزه ای مانند پای گیلاس و پای سیب به دنیای مجذوب کننده شیرینی پزی باز کرد.

برای تهیه یک پای سیب کلاسیک خوش عطر و طعم ابتدا باید فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد از قبل آماده کنید. همچنین قالب مخصوص پای را خوب چرب کنید تا خمیر پای به آن نچسبد. برای تهیه خمیر پای آرد را با وانیل، شکر و نمک مخلوط کرده سپس کره سرد را به تکه های کوچک تقسیم کنید و به آرد اضافه کنید.

مرحله دوم

کره را به کمک نوک انگشت با آرد مخلوط کنید تا به مواد بچسبد. سپس شیر سرد را اضافه کرده و مواد را خوب ورز دهید تا خمیر تردی به دست آید. کافی است مواد با هم مخلوط شوند؛ بنابراین از زیاد ورز دادن خمیر پرهیز کنید.

مرحله سوم

در ادامه خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. یک قسمت خمیر را به وسیله وردنه خوب پهن کنید تا مقدار قالب شود سپس خمیر را داخل قالب پهن کنید به طوری که دیواره های قالب را نیز بپوشاند.

مرحله چهارم

برای آماده سازی فیلینگ یا مواد داخل پای، سیب ها را پوست کنده و به صورت حلقه ای برش دهید سپس با دارچین، جوز هندی، شکر، آبلیمو و کره مخلوط کنید و داخل ظرف بریزید.

مرحله پنجم

برای آماده کردن خمیر روی پای، نیمه دیگر خمیر را با وردنه خوب پهن کنید سپس با کمک یک چاقو خمیر را مانند نوار های باریک بریده و حالت بافت روی سیب ها بچینید.

مرحله ششم

در آخر زرده تخم مرغ را هم بزنید و به وسیله برس آشپزی روی خمیر پای بمالید و قالب را به مدت 30 تا 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی خمیر طلایی شود. پای سیب را می توانید همراه با بستنی وانیلی و قهوه سرو کرده و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پای سیب کلاسیک و خوش عطر و طعم در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پای سیب کلاسیک و خوش عطر و طعم در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید