طرز تهیه تارت لیمو ترش و مرنگ خوش عطر با نکات کلیدی

به گزارش وبلاگ محمدی، فصل لیمو ترش این میوه ترش و پرکاربرد و مقوی است. لیموترش هم در صنعت غذا بسیار پرکاربرد است و هم در صنعت شیرینی پزی و پخت انواع شیرینی و کیک و چیزکیک! از پوست خوش عطر لیموترش در طعم و عطر دهی به بسیاری از کیک و شیرینی ها استفاده می گردد. امروز با آموزشی مجذوب کننده و خوشمزه با لیموترش همراه شما هستیم! تارتی بسیار زیبا و خوش عطر! تارت ها انواع بسیار متخلفی دارند و همانطور که قبلا اشاره کردیم دنیایی از طعم و مزه را در خود جای می دهند. خمیر تارت هم با روش های زیادی تهیه می گردد که ما در خبرنگاران روش های مختلف را با شما به اشتراک می گذرایم. برای کراست یا پایه تارت در بعضی دستورات میتوانید از بیسکوئیت پودر شده هم بهره ببرید اما خمیر تارت بسیار در طعم نهایی تارت تاثیر گذار است. تارت لیموترش تارتی با طعم ترش و شیرین است که نیاز به مواد زیادی ندارد و به سادگی درمنزل قابل تهیه است. اگر طعم ترش و شیرین را میپسندید توصیه میکنیم حتما این تارت را امتحان کنید و از عطر و طعم آن لذت ببرید.

طرز تهیه تارت لیمو ترش و مرنگ خوش عطر با نکات کلیدی

در وبلاگ محمدی بلاگ با ما همراه شوید.

مواد لازم جهت تهیه تارت لیمو و مرنگ:
آرد200 گرم
شکر یا پودر قند 55 گرم
کره صد گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
نمک1/4 قاشق چای خوری
وانیل1 قاشق چای خوری
مواد لازم جهت تهیه مواد میانی تارت:
تخم مرغ 4 عدد
شکر 110 گرم
آب لیمو ترش تازه120 گرم
زست یا رنده پوست لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
خامهصد و پنجاه میلی لیتر
وانیل 1/2 قاشق چایخوری

1- برای آغاز کار، آرد را داخل غذاساز یا بلندر بریزید. شکر را به آرد اضافه کنید. نمک را نیز بریزید.

2- دستگاه را روشن کنید و چند پالس بزنید تا مواد خشک کاملا با هم مخلوط شوند. بعد از مخلوط کردن مواد خشک، کره را به قطعات کوچکتر یک یا دوسانتی متری تقسیم نموده و برش دهید.

3- سپس کره خرد شده را به مخلوط آرد و شکر و نمک اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه موس لیمو

مجددا دستگاه را روشن کنید و اجازه دهید کره کاملا با آرد مخلوط گردد تا زمانی که حالتی شنی پیدا کند. در حقیقت مخلوط کره و آرد و شکر به شکل خرده نان گردد.

دقت کنید که زیاد روشن بودن دستگاه در این مرحله باعث آب شدن زیاد کره خواهد شد که نتیجه مطلوبی در پی نخواهد داشت!

4- بعد از مخلوط کردن کره نوبت به زرده تخم مرغ و مایعات می رسد. در این مرحله زرده تخم مرغ را به مخلوط آرد و کره اضافه کنید.

در سرانجام وانیل را به سایر مواد اضافه کنید.

5- برای آخرین بار دستگاه راروشن نموده و یک دقیقه اجازه دهید زرده تخم مرغ با سایر مواد مخلوط گردد و حالت خمیری پیدا کند. اگر احساس کردید چسبندگی خمیر کم است و خمیر منسجم نیست یک غذاخوری آب سرد به خمیر اضافه کنید و مخلوط کنید.

خمیر را به میز کار منتقل نموده روی سلفون قرار دهید. از طریق سلفون و با یاری دست خمیر را مرتب از طرفین جمع کنید.

6- تا زمانی که خمیر حالتی گرد پیدا کند و به شکل خمیری گرد در بیاید.

خمیر را داخل سلفون بپیچید و برای مدت زمان حدودی چهل دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید.

7- بعد از این مدت، خمیر را از یخچال خارج نموده سلفون را باز کنید. خمیر را روی میز کار آرد پاشی شده قرار دهید.

روی خمیر را هم کاملا آرد پاشی کنید. و با وردنه ای خشک و تمیز ومناسب، آغاز کنید به وردنه کشی و صاف و پهن کردن خمیر!

8- خمیر را کاملا یکدست پهن کنید. قالب تارت را چرب کنید. سپس خمیر پهن شده را به آرامی دور وردنه رول کنید و بپیچید! تا حمل خمیر روی قالب تارت آسان تر صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کاپ کیک لیمویی مغزدار

9- حالا وردنه را به آرامی بلند نموده و خمیر را روی قالب تارت منتقل کنید و خمیر را کاملا روی قالب پهن کنید.

اگر قسمتی از خمیر ترک خورد نگران نباشید با دست قسمت های ترک خورده را ترمیم کنید تا صاف و یکدست گردد. بعد از اینکه خمیر را به طور کامل در قالب پهن کردید و تمام قالب با خمیر پوشانده شد.

10- اضافه های خمیر را از لبه قالب از طریق چاقویی تیز جدا کنید تا خمیر کاملا یکدست و مرتب قالب را بپوشاند.

11- سپس از طریق چنگال سوراخ هایی روی تمام سطح خمیر منتقل شده به قالب، ایجاد کنید. اینکار به این علت انجام می گردد که از پف کردن خمیر حین پخت جلوگیری گردد. در این مرحله میتوانید قالب را کمی در یخچال قرار دهید تا سرد گردد.

در مرحله نهایی کاغذ روغنی روی خمیر قرار دهید.

12- و روی کاغذ روغنی را با حبوباتی مانند نخود یا لوبیا بپوشانید تا خمیر سنگین گردد و پف نکند. قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

بهتر است از ده دقیقه قبل فر را با دمای 180درجه گرم کنید.

بعد از قرار دادن قالب در فر گرم شده، حدودا نیم ساعت زمان برای پخت خمیر تارت احتیاج است. نیم ساعت زمان دهید تا خمیر به خوبی پخته گردد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 6 نوع تارت خوشمزه و خاص

اضافه های خمیر را میتوانید در قالب های مینی تارت بهره ببرید یا اگر قالب مخصوص ندارید داخل قالب کاپ کیک قرار بدید. به این صورت که خمیر را مجدد یکدست جمع کنید و بعد با وردنه صاف کنید سپس از طریق کاتر یا قالب، خمیر را برش دهید و داخل قالب کاپ کیک یا تارت قرار دهید.

13- همچون روش قبل داخل خمیر را با چنگال سوراخ ایجاد کنید و سپس قالب را در فر قرار دهید و با دمای 180 درجه سانتیگراد و مدت ده دقیقه تا یک ربع اجازه دهید بپزد.

طی مدت زمان پخت خمیر تارت، باید مواد میانی یا فیلینگ تارت را تهیه کنید. برای این منظور به روش زیر عمل کنید.

چهار عدد تخم مرغ را در ظرف مناسبی بشکنید. شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید.

14- با همزن دستی تخم مرغ ها و شکر را مخلوط کنید. سپس آب لیمو ترش تازه را به تخم مرغ و شکر اضافه کنید.

15- و بعد وانیل را نیز بیفزایید. در مرحله بعدی یک قاشق غذاخوری زست لیموترش یا رنده پوست لیموترش را به سایر مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک لیمو

16- در نهایت خامه پرچرب را به مواد بالا اصافه کنید. بعد از اضافه کردن خامه، مواد را به خوبی ویسک کنید و با هم مخلوط کنید تا خامه به طور کامل در مواد حل گردد. مواد داخلی تارت قبل از پخت رقیق است. مواد میانی آماده شده را کنار بگذارید.

17- حالا دیگر خمیر تارت آماده شده و باید از فر خارج کنید فر را خاموش نکنید. قالب را از فر بیرون بیاورید. کاغذ روغنی را به همراه حبوبات از روی خمیر تارت بردارید. ملاحظه میکنید که خمیر به طور کامل پخته است و لبه های خمیر کاملا طلایی شده است.

مواد میانی آماده شده را داخل خمیر تارت بریزید.

و مجددا قالب را داخل فری که 4j7tvn هنوز روشن و داغ است قرار دهید. نیم ساعت با دمای 180 درجه اجازه دهید مواد میانی تارت هم کاملا پخته گردد. بعد از مدت زمان ذکر شده، وقتی رویه مواد میانی تارت بسته شد و تقریبا سفت شد. از فر خارج کنید و اجازه دهید سرد گردد.

سپس میتوانید تارت را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد گردد.

طرز تهیه مرنگ در تارت لیمو ترش

اگر مایل به تهیه مرنگ برای روی تارت هستید به روش زیر عمل کنید.

مواد لازم جهت تهیه مرنگ
سفیده تخم مرغ2 عدد
شکر یک سوم پیمانه
کرم تارتاریک چهارم قاشق چایخوری
وانیلکمی

اگر می خواهید تارت لیمو ظاهر مجذوب کنندهتری داشته باشد از مرنگ بهره ببرید علاوه برآن در طعم آن نیز تاثیر گذار است.

1- برای تهیه مرنگ دو عدد سفیده تخم مرغ که کنار گذاشته بودید را در ظرفی تمیز و خشک بریزید.

با همزن برقی آغاز کنید به همزدن سفیده تخم مرغ و تا جایی سفیده را هم بزنید تا زمانی که کمی فرم بگیرد.

2- وقتی سفیده کمی فومی شد و فرم گرفت، شکر را به آرامی و به صورت بارشی به سفیده های تخم مرغ اضافه کنید.

دقت کنید که در این مرحله اضافه کردن شکر به سفیده تخم مرغ باید هم زمان با روشن بودن همزن انجام گردد و وقتی شکر را اضافه می کنید مرتب با همزن برقی باید سفیده را هم بزنید.

پودر یا کرم تارتار و وانیل را نیز اضافه کنید.

3- سفیده های تخم مرغ را آنقدر هم بزنید تا زمانی که سفیده به طور کامل فرم بگیرد و رد پره های همزن روی سفیده ها باقی بماند.

طوری که وقتی همزن را از سفیده ها خارج میکنید روی سفیده ها حالت قله ای ایجاد گردد.

حالا مرنگ آماده است. مرنگ آماده شده را داخل قیف با ماسوره مورد نطر بریزید. سپس مرنگ را روی تارت به هر شکلی که مایلید پایپ کنید.

4- در این مرحله برای پخت مرنگ، تارت را داخل فر قرار دهید و دمای بالای فر یا گریل را روشن کنید و ده دقیقه تقریبا زمان بدهید تا زمانی که مرنگ طلایی گردد. مراقب باشید مرنگ نسوزد. وقتی طلایی شد از فر خارج کنید.

اجازه دهید تارت سرد گردد و حالا این تارت زیبا و مجذوب کننده برای سرو آماده است.

کافیه یک فنجان چای یا قهوه دم کنید و در کنار این تارت زیبا لذت ببرید از عصر بهاریتون!

نکات تهیه تارت لیمو ترش و مرنگ

  • برای تهیه خمیر تارت میتوانید همه مواد را داخل کاسه ای بریزید و بعد با قاشق یا دست مواد را مخلوط کنید. در این صورت دقت کنید که زمانی که کره را خرد کردید و به آرد و شکر اضافه کردید. حتما با نوک انگشتان دست کره را با آرد مخلوط کنید تا به خرد آرد برود. اصلا نباید خمیر تارت را ورز داد چون باعث آب شدن کره و از بین رفتن کیفیت نهایی خمیر خواهد شد.
  • خمیر تارت را همانطور که اشاره شد میتوانید در قالب های مینی و کوچک شکل دهید و مینی تارت تهیه کنید.
  • به جای مرنگ میتوانید 4j7tvn از خامه شیرین شده قنادی برای روی تارت و تزئین آن بهره ببرید. که با خامه هم طعم بسیار خوبی دارد.
  • تزیین این تارت با میوه های بهاری هم بسیار زیبا و مجذوب کننده می گردد.
  • برای تهیه مرنگ به جای کرم تارتار که پودر سفید رنگی ست و از لوازم قنادی میتوانید تهیه کنید و جهت ثبات فرم گیری سفیده به کار می رود. می توانید از آبلیمو بهره ببرید.
  • اگر از قالب های تارت کف جدا استفاده می کنید که کف قالب به راحتی جدا می گردد، کار خارج کردن تارت از قالب بسیار راحت است. در غیر این صورت اگر این مدل قالب را ندارید جای نگرانی نیست به راحتی بعداز پخت دیواره های خمیر را از قالب خارج کنید و وقتی از جدا شدن قالب از تارت مطمئن شدید با کمی فشار تارت را روی ظرف سرو منتقل کنید.
  • روشی دیگر هم برای تهیه فیلینگ یا مواد میانی تارت هست که میتوانید از کرد لیمو lemon curd یا کرم لیمو هم بهره ببرید. در این روش زرده های تخم مرغ بن ماری میگردد و مایعی غلیظ روی تارت را میپوشاند که احتیاج به فر ندارد و بعد بابد در یخچال قرار دهید تا تارت آماده گردد. قبلا دستور تهیه کرد لیمو را در وبلاگ محمدی آموزش داده ایم.

میتوانید از این روش هم بهره ببرید. امیدواریم این آموزش برای شما مفید بوده باشد. سلامت و تندرست باشید. برای مشاهده تهیه غذاهای خوشمزه و دسرها به بخش آشپزی بروید.

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه تارت لیمو ترش و مرنگ خوش عطر با نکات کلیدی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تارت لیمو ترش و مرنگ خوش عطر با نکات کلیدی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید