طرز تهیه ته چین کباب تابه ای

به گزارش وبلاگ محمدی، ته چین کباب تابه ای یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می گردد.

طرز تهیه ته چین کباب تابه ای

به گزارش وبلاگ محمدی، ته چین کباب تابه ای یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می گردد.

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخ نموده: 400 گرم

برنج: 4 پیمانه

پیاز: 3 عدد

گوجه فرنگی: 4 عدد

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

پودر آویشن: 1 قاشق چایخوری

زعفران دم نموده: ½ قاشق چایخوری

تخم مرغ: 1 عدد

آب لیمو ترش تازه: 1 قاشق چایخوری

پودر هل: ½ قاشق چایخوری

ادویه کاری و زردچوبه: 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان کافی

طرز تهیه ته چین کباب تابه ای

مرحله اول

برای تهیه ته چین کباب تابه ای مجلسی ابتدای کار گوشت را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم. در ادامه پوست 1 عدد پیاز را جدا می کنیم و می شوییم.

مرحله دوم

حالا پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس از صافی رد می کنیم تا آب اضافی آن گرفته گردد. در ادامه پیاز را به همراه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری به گوشت چرخ نموده اضافه می کنیم، سپس ورز می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس میزانی روغن مایع درون آن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم گردد. در ادامه میزانی از مواد گوشتی بر می داریم، سپس مانند کتلت در دست فرم می دهیم.

مرحله چهارم

حالا کباب ها را درون تابه قرار می دهیم و دو طرف آن ها را کاملا سرخ می کنیم، سپس از تابه خارج می کنیم. در ادامه پوست پیازهای به جای مانده را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت حلقه ای با ضخامت میانه برش می زنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله درون همان تابه که کباب ها را سرخ کردیم، پیاز ها را قرار می دهیم، سپس یک طرف آن ها را کاملا سرخ می کنیم و از تابه خارج می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی ها را می شوییم، سپس پوست آن ها را جدا می کنیم.

مرحله ششم

حالا گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و درون تابه اضافه می کنیم، سپس میزانی روغن مایع روی آن می ریزیم و تفت می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم آب اضافی گوجه فرنگی کشیده گردد، سپس کاملا نرم گردد.

مرحله هفتم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به گوجه فرنگی اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته گردد و رنگ باز کند. در ادامه پودر آویشن را به گوجه فرنگی اضافه می کنیم و هم می زنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله برنج را می شوییم و به همراه 1 قاشق چایخوری نمک درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم به مدت 20 دقیقه درون آب بماند تا خیس بخورد. در ادامه درون یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم.

مرحله نهم

حالا قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم، سپس 1 قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. در ادامه زمانی که آب جوش آمد برنج را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج گردد.

مرحله دهم

در این مرحله برنج را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم به مدت 8 تا 12 دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام گردد. در ادامه پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و برنج را آبکشی می کنیم.

مرحله یازدهم

حالا تخم مرغ را به همراه میزانی روغن مایع، زعفران دم نموده، پودر و آب لیمو ترش تازه درون یک کاسه مناسب می ریزیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه نصف برنج را به مواد ته چین اضافه می کنیم و هم می زنیم.

مرحله دوازدهم

در این مرحله یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس با میزانی روغن مایع کف و اطراف قابلمه را چرب می کنیم. در ادامه پیازهای سرخ شده را از سمتی که سرخ نشدند درون قابلمه می چینیم و سس گوجه فرنگی را روی آن اضافه می کنیم.

مرحله سیزدهم

حالا سس گوجه فرنگی را به یاری قاشق روی پیاز ها پخش می کنیم، سپس کباب ها را روی آن می چینیم. در ادامه ته چین را درون قابلمه اضافه می کنیم و آنرا با پشت قاشق فشار می دهیم تا برنج فشرده و منسجم گردد.

مرحله چهاردهم

در این مرحله برنج سفید را روی برنج زعفرانی می ریزیم، سپس مجددا با پشت قاشق فیکس می کنیم. در ادامه کره را به صورت نگینی درشت خرد می کنیم و روی ته چین قرار می دهیم، سپس روی حرارت ملایم شعله پخش کن می گذاریم.

مرحله پانزدهم

در این مرحله درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم، سپس روی قابلمه قرار می دهیم. در ادامه قابلمه را روی شعله پخش کن می گذاریم و اجازه می دهیم ته چین به مدت 45 دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا دم بکشد.

مرحله شانزدهم

در نهایت پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس ته چین را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم. در آخر ته چین کباب تابه ای را برش می زنیم، سپس به همراه ماست یا سالاد سرو می کنیم. نوش جان.

منبع: بهترین ها

منبع: همشهری آنلاین

به "طرز تهیه ته چین کباب تابه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ته چین کباب تابه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید