عادتی که رحمان عموزاد باید آن را ترک کند!

به گزارش وبلاگ محمدی، رحمان عمو زاد ستاره کشتی ایران در رقابت های جهانی بلگراد، بیش از حد معمول دوبنده خود در سرشانه ها را لمس می کرد.

عادتی که رحمان عموزاد باید آن را ترک کند!

برد های پی در پی و هجوم های بی امان رحمان عموزاد در رقابت های کشتی آزاد قهرمانی جهان در وزن 65 کیلو گرم این کشتی گیر را محبوب دل طرفداران ورزش اول ایران کرد. کشتی گیری که بدون توجه به نام و عنوان های متعدد حریفان خود از دقیقه اول کشتی عرصه را بر رقبای خود تنگ می کرد و در همه پیچ و خم های کشتی، در پی امتیاز گرفتن بود.

نفس چاق و انرژی زیاد عمو زاد او را کشتی گیری متفاوت از بقیه خوب های جهان در این وزن کرد تا ستاره تازه متولد شده ایران در رقابت های جهانی، به مدال طلای این رقابت ها دست یابد. این کشتی گیر 20 ساله ایران که سابقه قهرمانی در رده نوجوانان و جوانان در آسیا و جهان را در کارنامه خود دارد، در این رقابت ها و به خصوص درملاقات فینال یک حرکت را در جریان کشتی به دفعات تکرار کرد و موجب نگرانی طرفداران کشتی ایران به جهت فرصت طلبی احتمالی حریفانش شد. صاف کردن دو بنده کشتی به وسیله عموزاد به دفعات و به خصوص در ملاقات فینال به وسیله این ستاره دوست داشتنی می توانست موجب غفلت و استفاده رقبای او و به خصوص حریف آمریکائی در ملاقات فینال گردد که این اتفاق نیافتاد تا مدال طلا به کسی که لیاقتش را داشت برسد.

باید دید این جزئی از عادت این ستاره نوظهور کشتی ایران است که باید در تمرینات با دخالت کادر فنی از سر او بیافتد و یا دوبنده قهرمان جهان از شانه های او لیز می خورد که ازتکرار آن در آینده و قبل از مسابقات جلوگیری به عمل آورد.

منبع: ورزش سه

منبع: فرارو

به "عادتی که رحمان عموزاد باید آن را ترک کند!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عادتی که رحمان عموزاد باید آن را ترک کند!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید