اپراتورها و دنیای فناوری با رد ادعاهای ترامپ امنیت 5G هوآوی را تایید کردند
به گزارش وبلاگ محمدی، سازمان GSMA با انجام تست هایی، امنیت سایبری فناوری 5G هوآوی را تایید کرد. این سازمان مدیریت تشکیلاتی را بر عهده دارد که شرکت های مخابراتی و تلفنی از جمله AT&T و Verizon در امریکای شمالی و یوروپین دویچ تلکام (European Deutsche Telekom)، تلفونیکا (Telefónica) و ودافون (Vodafone) در اروپا اعضای آن هستند.

سازمان GSMA، موسسه ای که صدها شرکت فناوری محور و اپراتورهای ارتباطی از سرتاسر جهان را گرد هم می آورد، امنیت سایبری تجهیزات شبکه مرکزی 5G هوآوی را تایید نموده است. این سازمان در همکاری با 3GPP - که از همکاری مشترک شرکت های مخابراتی شکل گرفته است -با در نظر دریافت یک سری از پارامترها و تست آنها بی خطر بودن و امنیت سایبری محصولات مخابراتی را تایید یا رد می نماید.
جالب است که GSMA از شرکت های تلکام امریکایی مثل AT&T یا ورایزن (Verizon)، شرکت آسیایی چاینا موبایل (China Mobile) یا شرکت های اروپایی مثل یوروپین دویچ تلکام، تلفونیکا و ودافون و بسیاری از شرکت های دیگر تشکیل شده که تعدادی از این اپراتورها، هوآوی را از هسته شبکه های مخابراتی شان حذف نموده اند؛ آن هم درست بعد از زمانی که هوآوی به جاسوسی متهم شد و استفاده از فناوری ساخته شده توسط این شرکت (مستقر در شنژن) برای شرکت های ارتباطی امریکایی ممنوع شد.
موسسه GSMA در گزارش منتشر شده بعد از تست کردن محصولات هوآوی، تصریح نموده است که بر اساس نتایج و شواهد استخراج شده از آزمایش ها، آنالیز نمایندگان به این نتیجه رسیده اند که این محصول، با نیازمندی های سیستم NESAS سازگاری دارد.
NESAS یک مکانیزم ارزیابی امنیت سایبری استانداردشده است که توسط ائتلاف مشترک GSMA و 3GPP و همکاری آنها با اپراتورهای برتر جهان، تامین نمایندگان، شرکای صنعتی و قانون گذاران تعریف می گردد. مکانیزم NESAS نوعی چارچوب تضمین امنیتی در گستره صنعت مخابرات ارائه می دهد. این یک طرح داوطلبانه برای تسهیل در بهبود سطوح امنیتی صنعت موبایل است که به واسطه آن، تامین نمایندگان تجهیزات شبکه، پیشرفت های اجرا شده روی محصولات و فرایند های چرخه عمر آن ها را به این سازمان ارسال می نمایند تا مورد آنالیز جامع از لحاظ امنیتی قرار بگیرد. این آنالیز ها با استفاده ازبالاترین استانداردهایNESAS و نیازمندی های امنیتی روز انجام می شوند.
نتیجه این آنالیز، بار دیگر ثابت می نماید جنگ تجاری بین هوآوی و دونالد ترامپ فراتر از ادعای مساله جاسوسی است. ترامپ با این تئوری که تجهیزات هوآوی برای چین جاسوسی انجام می دهند، استفاده از تجهیزات5G هوآوی را در ایالات متحده ممنوع نموده است. ادعایی که فقط یک بهانه برای شروع محدودیت برای هوآوی بوده است.
اروپا نسبت به هوآوی موضعی خنثی دارد و در میانه قرار گرفته و تصمیم دارد به روشهماهنگی برسد که سازندگان زیرساخت شبکه 5G ملزم به تبعیت از آن باشند و بر مبنای آن در قاره کهن فعالیت نمایند.
کمیسیون اروپایی در گزارشی در این باره نوشته هدف اتحادیه اروپا این است که یک رویکرد هماهنگ شده ای شکل بگیرد. این رویکرد بر اساس مجموعه مشترکی از اقدامات و با هدف کم کردن خطرات امنیت سایبری آن دسته از شبکه های 5G تنظیم گردد که در آن ریسک های احتمالی ارزیابی و به آنها اشاره گردد. هدف نهایی این کار، ایجاد یک چارچوب محکم و مقبول عام از اقدامات امنیتی است که سطح مناسبی از امنیت سایبری را برای شبکه های 5G در سرتاسر اتحادیه اروپا تضمین نمایند.
2121
منبع: خبرآنلاین